Προσούτο Ευρυτανίας Ακροκώλιον

Share on facebook
Share on twitter
Κωδικός προϊόντος 00.0604 Κατηγορίες , ,

8,57 ανά 200 γρ.

Προσούτο Ευρυτανίας Ακροκώλιον (prosciutto) παράγεται από ειδικά επιλεγμένα ελληνικά χοιρομέρια, επεξεργασμένο με τον παραδοσιακό τρόπο της Πάρμας και τις παραδόσεις της Ευρυτανίας.

Εκκαθάριση
*Για να επιλέξετε ποσότητα πατήστε στον πίνακα αναφοράς με γραμμάρια (gr) ή αν το προϊόν είναι συσκευασμένο σταθερού βάρους, επιλέξτε τον πίνακα με την αρίθμηση προσθέτοντας την ζητούμενη ποσότητα επιλέγοντας τα σύμβολά +/-

Προσούτο Ευρυτανίας Ακροκώλιον (prosciutto) παράγεται από ειδικά επιλεγμένα ελληνικά χοιρομέρια, επεξεργασμένο με τον παραδοσιακό τρόπο της Πάρμας και τις παραδόσεις της Ευρυτανίας. Ωριμάζει για 12 μήνες σε ιδανικό περιβάλλον μέσα στα έλατα, στα βουνά της Ευρυτανίας. Μπορεί να έχει κυριαρχήσει η ιταλική του ονομασία, ωστόσο το αρχαιοελληνικό «Ακροκώλιον», δηλαδή το αλατισμένο χοιρινό μπούτι συγκαταλλέγεται στα πιο «παλιά» αλλαντοπαρασκευάσματα της Ελλάδας. Το κλίμα στον Προυσό άλλωστε, θεωρείται εξαιρετικό για την παραγωγή αλλαντικών. Συνδυασμένο δε με τα διαλεχτής ποιότητας ντόπια κρέατα που χρησιμοποιεί το αλλαντοποιείο Στρεμμένου, καθώς και τον παραδοσιακό, χειροποίητο τρόπο παρασκευής, δίνουν ένα πραγματικά θαυμαστό ελληνικό παραδοσιακό αλλαντικό, προϊόν φυσικής ωρίμανσης.

Χώρα Προέλευσης

Ελλάδα

Κρέας

Χοιρινό

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Προσούτο Ευρυτανίας Ακροκώλιον”

O Miran προτείνει

Contact to Listing Owner

Captcha Code
Scroll to Top